Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu satın almak

Rüyada havlu satın almak

Rüyada havlu satın almak parasının ve canın güvende olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, keyfinin olmayacağına, işlerin artacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada havlu satın almak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Rüyada beyaz havlu satın almak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalettir.

Rüyada havlu satın aldığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada havlu satın almak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize delalet eder.

Rüyada mavi havlu satın almak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada plaj havlusu satın almak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Rüyada havluyla kurulanmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada hediye havlu almak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada el yüz havlusu görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments