Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi havlu satın almak

Rüyada mavi havlu satın almak

Rüyada mavi havlu satın almak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işinde çok ilerleyeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi havlu satın almak gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada mavi havlu satın almak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada plaj havlusu satın almak iş yeri sahibi olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada havlu satın almak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada havlu satın aldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz havlu satın almak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalettir.

Rüyada mavi renk havlu görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işinde en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli havlu görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına inanılır.

Rüyada mavi havlu görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments