Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon patlattığını görmek

Rüyada balon patlattığını görmek

Rüyada balon patlattığını görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına inanılır.

Rüyada balon patlattığını gördüyseniz:

  • Bilgi, tecrübe veya yeteneklerinizi arttırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada balonu patlatmak makama ve rızka sahip olacağına, huzurunu kaybedeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balon patlaması görmek aile içinde de bereketin artacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada balon patlattığını görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balon patlatmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada patlamış balon görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada baloncuk yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi balon şişirmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulur.

Rüyada balonla oynadığını görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments