Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hatme taşı görmek

Rüyada hatme taşı görmek

Rüyada hatme taşı görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Rüyada hatme taşı gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada hatme taşı görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada hat kırmak mesleğinde geri plana düşeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye alamet eder.

Rüyada hat sanatı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, şansının kötüye gideceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada haticeyi görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada boru hattı görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada hat yazısı yazmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, birçok kişiye yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hat almak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada hatice validemizi görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments