Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hat sanatı görmek

Rüyada hat sanatı görmek

Rüyada hat sanatı görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, zahmete ve derde düşeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, fakirliğinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada hat sanatı gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Rüyada hat sanatı görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına inanılır.

Rüyada boru hattı görmek eşine değerli hediyeler alacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada hat yazısı yazmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hatme taşı görmek yokluk içine gireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon hattını kırmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, önünü açacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Rüyada hatice ismini görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, enerjisini toplayacağına delalet eder.

Rüyada hatice görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hat yazdığını görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, ismini herkese duyuracağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments