Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastayı yıkamak

Rüyada hastayı yıkamak

Rüyada hastayı yıkamak aynı karşılığı alamayacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, endişe verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hastayı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hasta birini yıkamak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta insanı yıkamak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastayı yıkamak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet eder.

Rüyada hasta yıkamak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada epilepsi hastası görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet eder.

Rüyada hasta olduğunu görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının hasta olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hayatını yoluna sokacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine inanılır.

Rüyada oglumu hasta görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments