Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini yıkamak

Rüyada hasta birini yıkamak

Rüyada hasta birini yıkamak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok yorulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Rüyada hasta birini yıkamak gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada hastayı yıkamak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, işinde ustalaşacağına inanılır.

Rüyada hasta birini yıkamak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada hasta yıkamak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sorumlu tutacağına rivayet eder.

Rüyada hasta insanı yıkamak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, erken evlilik yapacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Rüyada kendini hasta olduğunu görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına işaret eder.

Rüyada annenizi hasta görmek işlerinde atılıma geçeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Rüyada yakının hastalandığını görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada astım hastası görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments