Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olduğunu görmek

Rüyada hasta olduğunu görmek

Rüyada hasta olduğunu görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, özlem gidereceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada hasta birinin elini öpmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, keyfin kaçacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, şeytanın aklına uyacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada şeker hastası olduğunu görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada hasta birini görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret eder.

Rüyada akıl hastası görmek stresten uzaklaşacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet eder.

Rüyada ciğerlerinin hasta olduğunu görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada hastayı öldürmek yolculuğa çıkmaya, kötü bir duruma düşürüleceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments