Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yıkamak

Rüyada hasta yıkamak

Rüyada hasta yıkamak hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sabit geliri olacağına, her şeyin ters gideceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada hasta yıkamak gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Rüyada hasta birini yıkamak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta insanı yıkamak hasta ise bakacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta yıkamak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastayı yıkamak günden güne sorunlarının artacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta birinin kustuğunu görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet eder.

Rüyada hasta kişi görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada hasta beyaz kedi görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada hasta kadına yardım etmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments