Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oglumu hasta görmek

Rüyada oglumu hasta görmek

Rüyada oglumu hasta görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işaret eder.

Rüyada oglumu hasta gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada hasta görmeye gitmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dostunu hasta görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, güzel ameller işleyeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada akıl hastası olduğunu görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada hastane hasta görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevilip sayılacağına alamet eder.

Rüyada bir hastaya bakmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin hasta görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments