Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yatalak hastayı ayakta gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, rahat nedir öğreneceğine delalet eder.

Rüyada yatalak hastaya bakmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, isyan edeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada yatalak hasta olduğunu görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalettir.

Rüyada yatalak hasta görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatalak hastayı iyileşmiş görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments