Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede uyanmak

Rüyada hastanede uyanmak

Rüyada hastanede uyanmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Rüyada hastanede uyanmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Rüyada hastanede uyanmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi öperek uyandırmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak dertlerin yükünden kurtulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarak uyanmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok günah işleyeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada silah sesiyle uyanmak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, onu alkışlayacağına delalet eder.

Rüyada ölü uyandırmak sıkıntı yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada tükürerek uyanmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, şifaya kavuşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments