Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane ve hastalar görmek

Rüyada hastane ve hastalar görmek

Rüyada hastane ve hastalar görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, daima önüne bakacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, yanlış bir karar verileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada hastane ve hastalar gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili bazı konuların da boş verilmemesi gerekiyor.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada hastane ve hasta görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastane ve hastalar görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada hastanede hastalar görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada hasta olup hastaneye girmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta olmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments