Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane ve hasta görmek

Rüyada hastane ve hasta görmek

Rüyada hastane ve hasta görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hastane ve hasta gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hastanede hasta aramak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada hasta ve hastane görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek maddi zararının giderileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalettir.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına alamet eder.

Rüyada hastanede hastalar görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta hastane görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, elindeki imkanların artacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments