Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olup hastanede yatmak

Rüyada hasta olup hastanede yatmak

Rüyada hasta olup hastanede yatmak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, dertlerinin sona ereceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, ortalığın karışacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hastane yatmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada deliler hastanesine yatmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına inanılır.

Rüyada akıl hastanesine yatmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada deli hastanesine yatmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, gıybet edeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalet eder.

Rüyada hastaneye yatmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, evine bereket geleceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastane odasında yatmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sağlığından olacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede yatmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments