Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede hasta olmak

Rüyada hastanede hasta olmak

Rüyada hastanede hasta olmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada hastanede hasta olmak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada hastane ve hasta görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede hasta olduğunu görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, girişimlerde bulunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta olup hastaneye girmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada hasta hastane görmek bir akrabadan hata görüleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede hastalar görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yüksek tahsil yapacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede hastaları görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına alamet eder.

Rüyada hasta ve hastane görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, gereken sabrı göstereceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments