Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, dertlerinin şifasını bulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek sorumlulukların azalacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastane yattığını görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Rüyada hastaneye yattığını görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını hastanede yatarken görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işarettir.

Rüyada başkasının hastanede yattığını görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin esenlik bulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada hastanede yatan birini görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments