Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalara bakmak

Rüyada hastalara bakmak

Rüyada hastalara bakmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastalara bakmak gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada yatalak hasta bakmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada hastanede hasta bakmak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, kendisiyle de gururlanacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada hasta birisine bakmak destek için ailesiyle de konuşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak kazanç elde edeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir hastaya bakmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatalak hastaya bakmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hasta bebeğe bakmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada hasta birine bakmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments