Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birisine bakmak

Rüyada hasta birisine bakmak

Rüyada hasta birisine bakmak isteklerine kulak vereceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, şüpheli bir olay yaşanacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta birisine bakmak gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Rüyada yatalak hastaya bakmak özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Rüyada hasta bebek bakmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada hastaya bakmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hayatın temposunun yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta bakmak refah içinde yaşayacağına, nefsine yenileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta bebeğe bakmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hasta birisine bakmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir hastaya bakmak büyük miktarda para kazanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta birine bakmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments