Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hastaya bakmak

Rüyada bir hastaya bakmak

Rüyada bir hastaya bakmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, işlerinin çok açılacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada hasta çocuğa bakmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hastanede hasta bakmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hasta bebek bakmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatalak hasta bakmak kalbinin küt küt edeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, iyi hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastalara bakmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yatalak hastaya bakmak çok güzel işlere gireceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet eder.

Rüyada hasta birine bakmak hayır getirecek yollara girileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments