Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı hastaya bakmak

Rüyada yaşlı hastaya bakmak

Rüyada yaşlı hastaya bakmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, borcunu ödeyeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlılara bakmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı birine bakmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadına bakmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlıya bakmak başa iş açacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak başkasının hakkına göz dikileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı adama bakmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments