Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta bebeğe bakmak

Rüyada hasta bebeğe bakmak

Rüyada hasta bebeğe bakmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada hasta bebeğe bakmak gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada hasta bebeğe bakmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta bebek bakmak geçiminin zorlaşacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta bakmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bir hastaya bakmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalet eder.

Rüyada yatalak hastaya bakmak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta birisine bakmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sağlığını da kaybedeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatalak hasta bakmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments