Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatalak hasta bakmak

Rüyada yatalak hasta bakmak

Rüyada yatalak hasta bakmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına delalettir.

Rüyada yatalak hasta bakmak gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yatalak hasta bakmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatalak hastaya bakmak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Rüyada yatalak birine bakmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, hastalığının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek mekân değiştireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yatalak hasta olmak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta yatalak görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, maddi anlamda rahatlamaya, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine yorulur.

Rüyada yatalak hastayı yürürken görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments