Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatalak hastaya bakmak

Rüyada yatalak hastaya bakmak

Rüyada yatalak hastaya bakmak endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, haneye bereket geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yatalak hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Bir süre için olaylara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada yatalak hasta bakmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına rivayet eder.

Rüyada yatalak hastaya bakmak yüklü bir miktar borç verileceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada yatalak birine bakmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına tabir olunur.

Rüyada hasta yatalak görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yatalak hasta olmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada yatalak erkek hasta görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet eder.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments