Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınınızı hasta görmek

Rüyada yakınınızı hasta görmek

Rüyada yakınınızı hasta görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınınızı hasta gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yakınını çok hasta görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada bir yakınını hasta görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, bereketin ve karın artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının hastalandığını görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek sıkıntılı günler geçireceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta yakınını görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments