Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek

Rüyada hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek

Rüyada hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada hasta olan bir kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • İşinize yaramayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta kişinin öldüğünü görmek üzüntülerin sevince döneceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek hobilerine eğileceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet eder.

Rüyada hasta bir kişi görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments