Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini sırtında taşımak

Rüyada hasta birini sırtında taşımak

Rüyada hasta birini sırtında taşımak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sırtında hasta taşımak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, düzeninin yıkılmayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada hasta birini sırtında taşımak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastayı sırtında taşımak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada annesini sırtında taşımak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı sırtında taşımak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, iyi halini yitireceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada hanımını sırtında taşımak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments