Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Bilişim, medya, halkla ilişkiler konularında olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında kadın taşımak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada annemi sırtımda taşımak bunalımlı günler geçirileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını sırtında taşımak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada eşini sırtında taşımak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sırtında birini taşımak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği sırtında taşımak rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments