Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastayı sırtında taşımak

Rüyada hastayı sırtında taşımak

Rüyada hastayı sırtında taşımak özel hayatında mutlu olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine inanılır.

Rüyada hastayı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Rüyada hasta birini sırtında taşımak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastayı sırtında taşımak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Rüyada sırtında hasta taşımak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne sırtında taşımak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtta birini taşımak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işarettir.

Rüyada sırtında eşya taşımak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadını sırtında taşımak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı sırtında taşımak maddi anlamda rahatlık göreceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments