Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini sırtında taşımak

Rüyada annesini sırtında taşımak

Rüyada annesini sırtında taşımak mesleğinde uzmanlaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Başkaları veya sosyal yaşamınız için gereğinden fazla harcama yaptığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada annemi sırtımda taşımak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında annesini taşımak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada ölen anneyi sırtında taşımak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bol dua edeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini sırtında taşımak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, başka alanlara yöneleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada anne sırtında taşımak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi sırtta taşımak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi sırtında taşımak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments