Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta beklemek

Rüyada hasta beklemek

Rüyada hasta beklemek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sağlığını geri kazanacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta beklemek gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Rüyada hasta beklemek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta başında beklemek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, olmayacak hayallere kapılacağına delalet eder.

Rüyada doğumu beklemek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, ünleneceğine alamet eder.

Rüyada namaz vaktini beklemek hırpalanacağına, malların çoğalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada damadı beklemek yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebek beklemek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hırsızlık yapacağına delalet eder.

Rüyada kıyameti beklemek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada ölümü beklemek işinden ve parasından olacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments