Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümü beklemek

Rüyada ölümü beklemek

Rüyada ölümü beklemek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dinini yaşayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölümü beklemek gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Rüyada ölüm sırası beklemek her türlü konforsa sahip olunacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada kendi ölümü beklemek gönül kapılarını açacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm haberi beklemek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi ölümünü beklemek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölümünü beklediğini görmek çok zor bir duruma düşeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüm saatini beklemek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada ölümünü beklemek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada ölüm anını beklemek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments