Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil haşhaş görmek

Rüyada yeşil haşhaş görmek

Rüyada yeşil haşhaş görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil haşhaş gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Rüyada yeşil haşhaş görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zahmete ve derde düşeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada haşhaşlı börek yemek hastalıklarının biteceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet eder.

Rüyada haşhaş yemek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işarettir.

Rüyada haşhaş tarlası görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, sağlığından olacağına işarettir.

Rüyada haşhaşlı çörek yemek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Rüyada haşhaşlı çörek görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, herkesin rahat edeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işaret eder.

Rüyada haşhaş almak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments