Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşhaşlı ekmek

Rüyada haşhaşlı ekmek

Rüyada haşhaşlı ekmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine işarettir.

Rüyada haşhaşlı ekmek gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada haşhaşlı ekmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek almak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, birçok iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek yemek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaş ekmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalettir.

Rüyada haşhaşlı ekmek görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet eder.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaş görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, başarılarının daim olacağına, dedikoduya delalettir.

Rüyada yeşil haşhaş görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments