Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah haşhaş görmek

Rüyada siyah haşhaş görmek

Rüyada siyah haşhaş görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalet eder.

Rüyada siyah haşhaş gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah haşhaş görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezilmiş haşhaş görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşhaş tarlası görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada haşhaşlı çörek yemek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada haşhaş tohumu görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, alın terinin karşılığını alacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru haşhaş görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments