Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasat etmek

Rüyada hasat etmek

Rüyada hasat etmek onun kıymetini her daim bileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada hasat etmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Rüyada nohut hasat etmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret eder.

Rüyada hasat görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekin hasat etmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasat etmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada buğday hasat etmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Rüyada hasat kaldırmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır hasat etmek maddi açıdan rahata erileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments