Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla bir yerden düşmek

Rüyada arabayla bir yerden düşmek

Rüyada arabayla bir yerden düşmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Rüyada arabayla bir yerden düşmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına inanılır.

Rüyada büyük bir yerden düşmek oldukça uzun bir yolculuğa, kazancının günden güne artacağına, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, mevki kazanacağına, aileyle iş yapmayacağına işarettir.

Rüyada alçak bir yerden düşmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, adaletin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde düşmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalettir.

Rüyada sürekli bir yerden düşmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments