Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket eden balık görmek

Rüyada hareket eden balık görmek

Rüyada hareket eden balık görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada hareket eden balık gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Rüyada hareket eden balık görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada hareket eden yılan görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulur.

Rüyada hareket eden heykel görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, bilgi ile donanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada hareket eden ağaç görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada hareket edememek konuşamamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulur.

Rüyada hareket eden yıldız görmek donatacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hareket edememek anne duasının açılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yeni hobiler edinileceğine işaret eder.

Rüyada hareket eden nesneler görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, hak yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments