Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareketsiz yılan görmek

Rüyada hareketsiz yılan görmek

Rüyada hareketsiz yılan görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hareketsiz yılan gördüyseniz:

  • Katılmak istediğiniz aktivite, grup, iş birliği veya organizasyonlarda işinize yarayacak veya katılıp katılmamanız konusunu etkileyecek fikir alışverişlerinde bulunabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Rüyada hareket eden yılan görmek solan yüzünün güleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada hareketsiz yılan görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hareketli yılan görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nesneleri hareket ettirmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet eder.

Rüyada hareketli olmak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada çok hızlı hareket etmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments