Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket etmek

Rüyada hareket etmek

Rüyada hareket etmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, zenginliğinin süreceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada hareket etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda alışılmadık yöntemler uygulamanız, tuhaf veya sizden beklenmeyecek davranışlar sergilemeniz gerekebilir ya da riskli adımlar atabilirsiniz.

Rüyada hareket halinde tren görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hareket eden mezar görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada hareketli yıldızlar görmek hayırlı haberler alacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hareket eden yıldız görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada suyu hareket ettirmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kısmetlerinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada hareket edememek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments