Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla aşağı düşmek

Rüyada arabayla aşağı düşmek

Rüyada arabayla aşağı düşmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada arabayla aşağı düşmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek mal ve rızkın çoğalmasına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bedeninin şifa bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, az çalışarak çok gezeceğine delalettir.

Rüyada yokuş aşağı düşmek kendi kabuğuna çekileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet eder.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Rüyada asansörle aşağı düşmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments