Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse girip kaçmak

Rüyada hapse girip kaçmak

Rüyada hapse girip kaçmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, huşu içinde devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapse girip kaçmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Rüyada hapse girip kaçmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapısten kaçmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapse girmek ve kaçmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada hapse girmemek için kaçmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapse girmek ve ağlamak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapse girerken görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, başarılarını arttıracağına, kötü günlerin arkada kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyuşturucu hap görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments