Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse girerken görmek

Rüyada hapse girerken görmek

Rüyada hapse girerken görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapse girerken gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum kontrol hapı kullanmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapse girmek ve çıkmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haplar görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada hapse girip kaçmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının hapse girdiğini görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayata küseceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments