Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuşturucu hap görmek

Rüyada uyuşturucu hap görmek

Rüyada uyuşturucu hap görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada uyuşturucu hap gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, güç ve kudret kazanacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin hapse girdiğini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada haplar görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek hataların düzeltileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vitamin hapı görmek sevilen bir kişi olunacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kimyasal hap görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hapse girerken görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments