Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse girmemek için kaçmak

Rüyada hapse girmemek için kaçmak

Rüyada hapse girmemek için kaçmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet eder.

Rüyada hapse girmemek için kaçmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada hapse girip kaçmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapse girmek ve kaçmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada hapse girmemek için kaçmak hayatının ve planlarının bozulacağına, kederinin dağılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet eder.

Rüyada hapısten kaçmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada uyuşturucu hap almak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapıs yatmak kendisini ailesine vereceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz hap içmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada annemin hapse girdiğini görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments