Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapıs yatmak

Rüyada hapıs yatmak

Rüyada hapıs yatmak eski enerjisini bulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapıs yatmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayabilecek gruplara dahil olabilir, ev ahalisiyle veya iki kişilik romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada hapıs yatmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada susuz hap içmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hap içtiğini görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok hap içmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hap içtiğini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini hapse girdiğini görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada hap içip zehirlenmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments