Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok hap içmek

Rüyada çok hap içmek

Rüyada çok hap içmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, bir konuda destek alacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, heveslerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada çok hap içmek gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada uyku hapı içmek başarılarını ispat edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz hap içmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada zorla hap içmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada susuz hap içmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çok hap içmek çok büyük kazanç sağlanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapse mahkum olmak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına işarettir.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye hap vermek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments