Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan eti çiğnemek

Rüyada insan eti çiğnemek

Rüyada insan eti çiğnemek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan eti çiğnemek gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Rüyada insan eti çiğnemek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kazancının günden güne arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan eti çiğnemek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü eti çiğnemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ et çiğnemek yanlış işlere girileceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ot çiğnemek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada sırt çiğnemek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kar çiğnemek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada böcek çiğnemek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments