Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare çiğnemek

Rüyada fare çiğnemek

Rüyada fare çiğnemek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, işe zorla gidip geleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare çiğnemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Rüyada fare çiğnemek arkasından gıybet edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işarettir.

Rüyada saç çiğnemek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, saygın biri olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan eti çiğnemek işlerinin bu yüzden aksayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada sabun çiğnemek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada para çiğnemek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çok hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada kağıt çiğnemek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada tütün çiğnemek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments