Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski hanımını görmek

Rüyada eski hanımını görmek

Rüyada eski hanımını görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski hanımını gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski hanımını görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulmaktadır.

Rüyada abinin hanımını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımının evlendiğini görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş hanımını görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca hanımını görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada hanımını dövmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin hanımını görmek hastalıklara şifa bulunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments